Toimitusehdot

* Vallitsevan kriisitilanteen johdosta emme 11.3.2022 alkaen voi sitoudu normaaleihin toimitusaikalupauksiin, toimituksissa voi olla odotettavissa huomattaviakin viivästyksiä (normaali toimitusaika 1-7pv). *

Täyttöliittimen täytyy olla nokkavipuliitin (Camlock), vanhoihin sakaraliittimillä varustettuihin toimituskohteisiin ei toimiteta öljyä.

Öljyn hinta määräytyy tilauspäivän mukaan.

Öljy toimitetaan asiakkaan säiliöön säiliöautotoimituksena, ja toimitettu määrä mitataan virallisesti hyväksytyllä nestemäärämittarilla.

Pienin ilman lisämaksua toimitettava määrä on 1000 litraa. Mikäli tilattu määrä on alle 1000 litraa tai toimitus muutoin jää pienemmäksi myyjästä riippumattomista syistä, peritään kulloinkin voimassa oleva pientoimituslisä.

Tilattu litramäärä varataan säiliöautoon. Jos säiliöautossa on ylimääräistä tuotetta niin voimme asiakkaan halutessa toimittaa max. 20 % yli tilatun litramäärän (tilausosiossa täyteen 20% max).

Mikäli öljytoimitus jää tilatusta määrästä oleellisesti vajaaksi esim. öljyn loppuessa autosta, puuttuva määrä toimitetaan jälkitoimituksena samalla litrahinnalla. Pääsääntöisesti sekä alkuperäinen että jälkitoimitus laskutetaan yhtenä toimituksena. Puuttuvien määrien toimituksissa myyjä ei ole velvoitettu alle 500 litran lisätoimituksiin automaattisesti.

Toimitusaika on 1-7 työpäivää. Toimitusaika lasketaan alkaen tilauspäivää seuraavasta työpäivästä. Kuljetustilanteesta riippuen toimitus voi tapahtua myös tätä aikataulua nopeammin.

Kuljetusliikkeellä ja myyjällä on oikeus kieltäytyä toimittamasta öljyä, mikäli asiakkaan laitteisto ei ole määräysten mukaisessa kunnossa, esim. ylitäytön estin ei toimi tai sitä ei ole lainkaan. Samoin myyjällä ja kuljetusliikkeellä on oikeus olla toimittamatta tilattua öljyä, mikäli säiliöautolla ei ola esteetöntä ja turvallista pääsyä purkupaikalle tai mikäli purkupaikalla on turvallisuuden vaarantavia puutteita.

 Tarkista seuraavat asiat:

- Säiliöauto pääsee vähintään 30 metrin päähän täyttöpaikasta.

- Täyttöputken suu ei ole 1,5 metriä korkeammalla, ylempänä oleva täyttöputki vaatii turvallisen työtason turvallisen purkutyön suorittamiseen.

- Täyttöputken ja seinän väliin pitää jäädä vähintään 150 mm vapaata tilaa, jotta purkuletkun saa kiinnitettyä tiiviisti. Lisäksi purkuputken pään pitää olla kalteva rakennusta kohti, jolloin purettu öljy ei valu takaisin pois putkesta.

- Täyttöputken suu on varustettu painetiiviillä kiinteällä täyttöliittimellä. Ilmaputken suuaukko näkyy täyttöpaikalle. Täyttöliittimen täytyy olla nokkavipuliitin (Camlock), vanhoihin sakaraliittimillä varustettuihin toimituskohteisiin ei toimiteta öljyä enää 30.6.2018 jälkeen.

- Ilmaputki ei ole tukossa ja se on läpimitaltaan vähintään 50mm.

- Ylitäytönestin on kiinnitetty asianmukaisesti ja se toimii.

 

Maksuaika laskulla on 14 päivää. Maksettaessa erissä lisätään kuhunkin erään kulloinkin voimassa oleva laskutuslisä. Bonus kertyy täysimääräisenä pääsääntöisesti öljyn toimituskuukaudelle.

Tarvittaessa asiakkaan luottotiedot tarkastetaan Bisnoden henkilöluottotiedot -rekisteristä.

Maksuhäiriötilanteessa myyjällä on oikeus vaatia etukäteismaksu.

Myyjä ei vastaa vahingoista, jotka aiheutuvat myyjän saamista virheellisistä tai puutteellisista tiedoista. Myyjä ei myöskään ole vastuussa vahingoista, jotka aiheutuvat tuotteet virheellisestä varastoinnista, käsittelystä tai asiakkaan säiliön epäpuhtauksista.

Mahdolliset huomautukset on tehtävä kahdeksan (8) vuorokauden kuluessa toimituksesta.

S-Business-kortilla maksettaessa noudatetaan S-Business Oy:n korttiehtoja.