Oikeudellinen tiedote ja tietosuojaseloste koskien Osuuskauppa Arinan Lämmitysöljymyynti-sivuja

Verkkosivut ovat kokonaisuudessaan Osuuskauppa Arinan omaisuutta. Kaikki sivustolta löytyvän materiaalin kopiointi, käyttö, uudelleen tuottaminen ja eteenpäin luovuttaminen kolmannelle osapuolelle on kiellettyä ilman erillistä ja etukäteen saatua kirjallista lupaa Osuuskauppa Arinalta.

Osuuskauppa Arina varaa itselleen oikeuden lakkauttaa sivustonsa, muuttaa palveluvalikoimaa tai sivustoaan ja sitä koskevia ehtoja siitä erikseen ilmoittamatta.

Sivusto on tuotettu palvelemaan Osuuskauppa Arinan asiakkaita informatiivisessa mielessä, eikä Osuuskauppa Arina vastaa sivuilta löytyvän tiedon tai palveluiden käytöstä syntyneistä vahingoista.

Osuuskauppa Arina luovuttaa sivustonsa sisällön asiakkaittensa käytettäväksi sellaisena kuin se on, eikä vastaa sivustossa olevan tiedon paikkaansa pitävyydestä ja sivuilta löytyvien linkkien sisältämästä materiaalista.

Osuuskauppa Arina käsittelee henkilötietoja Suomen henkilötietolain mukaisesti, eikä kerää tämän sivuston kautta saamiaan henkilötietoja rekisteriin, eikä luovuta niitä myöskään kolmannelle taholle. Käyttämämme tietoverkko ja laiteistomme ovat asianmukaisesti suojattuja.

 

Osuuskauppa Arinan lämmitysöljymyynnin asiakasrekisterin tietosuojaseloste:

TIETOSUOJASELOSTE